verkoopsvoorwaarden

U kunt zowel online als ter plaatse tickets aankopen. Het verkoopproces bestaat uit volgende stappen: aanduiden van gewenste tickets, doorlopen van de betaalprocedure en het invullen van persoonlijke gegevens. Na deze stappen te hebben doorlopen, krijgt u een bevestiging per e-mail met de tickets. Deze e-tickets dienen als toegangsbewijs.

De consument beschikt niet over het recht om van zijn aankoop af te zien, behalve wanneer het event door omstandigheden gesloten is door overmacht. In dat geval zijn aangekochte tickets geldig voor een beurs op een later moment.


Events in Style BV is de partij waarmee de consument een koop aan gaat en is de verantwoordelijke partij die de producten (toegang tot het event) levert. Ons KBO nr is BE 0726.709.647 

Ons adres is Events in Style bv, Torhoutse Steenweg 78 in 8200 Brugge, België.


Gegevens: Bij het aankopen van tickets moet u persoonlijke gegevens achterlaten. Zonder deze gegevens kunt u online geen tickets aankopen. De door u verstrekte gegevens zullen altijd volgens de privacywetgeving behandeld worden. Door tickets aan te kopen, geeft u de goedkeuring hiervan. Meer informatie over ons privacybeleid vindt u hier.


Betaling: Tickets kunnen betaald worden met Bancontact, Maestro, Mastercard en Visa. 


Tickets: De tickets worden per mail opgestuurd. De e-tickets dienen getoond te worden aan de ingang van het event waarop de tickets van toepassing zijn. Ze zijn uitsluitend geldig op naam, de gekozen datum en het eventueel gekozen tijdstip die vermeld staan op het ticket. Indien u recht hebt op een kortingstarief, moet u een bewijs van recht op vermindering kunnen voorleggen aan de inkom.


Restitutie: Reeds gekochte tickets kunnen niet terugbetaald of omgeruild worden. Indien u niet op de juiste dag aanwezig bent, ontvangt u geen restitutie of andere vergoeding. Bij diefstal of verlies worden de tickets niet vervangen of vergoed.


Events in Style bv behoudt zich te allen tijde het recht voor om de toegangsprijzen te wijzigen. Dat zal echter niet gebeuren in de loop van de lopende voorverkoopperiode.

Koop hier je

Tickets